דף הבית >> דוכן אסאדו
                     

אסאדו הינה שיטה ארגנטינאית ייחודית לצליית בשר על האש. אסאדו מוצלח עשוי מנתחי בשר איכותיים שנבחרו בקפידה. לא כל סוג בשר מתאים לצלייה בשיטת האסאדו, ורק שף מומחה יודע לבחור את נתחי הבשר המתאימים. בין סוגי הבשר הנצלים על גריל האסאדו ניתן למצוא: נקניקיות צ'וריסו ומרגז, פרגיות, בשר כבש ועוד. גריל האסאדו הוא גריל מיוחד, הצולה את הבשר באיטיות ובשיטת העישון, על מנת שהבשר יקבל את טעם האסאדו העשיר ואת המרקם המפורסם שלו .